Granátový džus
22. 1. 2007

Granátový džus
Jednodušší už to být nemůže: nechte svěží a zároveň sladkou chuť granátových zrnek vyniknout v té nejpřirozenější podobě
Ingredience:
Dvě nebo tři zralá granátová jablkaledové kostky nebo tříšť,
minerálku
několik lístků meduňky či máty,
granátové zrníčka na posypání
Příprava jídla:
Dvě nebo tři zralá granátová jablka vymačkejte pomocí lisupodobně jako citron. Lisujte důkladně, abyste získali co nejvíc šťávy. Do čtyř sklenic rozdělte ledové kostky nebo tříšť, přilijte vymačkanou šťávu, dolijte trochou minerálky a podávejte s několika lístky meduňky či máty, posypané granátovými zrníčky.
Doba přípravy: 5
Počet porcí: 4
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář