Salát s kuřecím masem a mangem
1. 1. 2007
Salát s kuřecím masem a mangem
Potřebné suroviny:200 g kuřecích prsíček
1 menší ledový salát
1 mango
½ menší salátové okurky
60 g černých oliv
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce octa balsamico
sůl, pepř, cayenský pepř
Postup:
Nakrájejte kuřecí maso na malé kostky, osolte, opepřete a přidejte sójovou omáčku. Promíchejte. Pokud tuto část přípravy uděláte s předstihem několika hodin, bude výsledek lepší. Omyjte a osušte zeleninu. Salát nakrájejte na nudličky, okurky na proužky, mango na tenčí dílky. Rozložte na talíř. Připravte si zálivku z 2 lžic oleje, octa, soli a cayenského pepře. Prošlehejte. Na teflonové pánvi rozehřejte 1 lžíci oleje a na něm zprudka opečte maso (stačí pár minut). Opečené maso hned dejte na salát a přelijte připravenou zálivkou.
Počet porcí: 2
Doba přípravy: 15 min.
Energie: 1760KJ / porce
Sacharidy: 13g / porce
Tuky: 17g / porce
Bílkoviny: 15g / porce
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář