Pestrý salát s drůbežím masem
Potřebujete na 2 porce:
* 100 g hlávkového salátu
* 1/2 zelenou a 1/2 červenou papriku
* 2 ředkvičky
* 2 rajčata
* 2 červené cibule
* 250 g kuřecích prsíček
* 1/2 lžíce oleje
* citronovou šťávu
* 100 g ostré paprikové omáčky (koupíte hotovou v obchodě)
* 100 g nízkotučného tvarohu
* 1 lžíce nasekaných bylinek
* sůl, pepř
Příprava:
Salát rozdělte na jednotlivé listy, papriky nakrájejte na proužky, cibuli na kolečka, rajčata a ředkvičky na měsíčky. Maso osolte, opepřete a z obou stran opékejte asi 5 minut na pánvi. Salát rozložte na talíř a pokapejte několika kapkami citronové šťávy. Tvaroh smíchejte s bylinkami, citronovou šťávou, solí a pepřem. Hotové maso můžete servírovat vcelku nebo nakrájené na menší kousky. Podávejte spolu se zeleninou na salátových listech s tvarohem a s ostrou omáčkou podle chuti.