Rybí filet pečený v alobalu (4 porce)
10. 1. 2007
Rybí filet pečený v alobalu (4 porce)
- 600 g rybí filé (nebo jakýkoli oblíbený druh ryby)
- sůl, směs bylin, kmín
- 40 g Flora 70 %
- cibule, česnek
- ledový salát, 4 plátky citrónu
Rybu či rybí filé očistíme, omyjeme. Poté osolíme, okmínujeme a přidáme bylinky. Alobal potřeme polovinou množství Flory, posypeme na plátky krájenou cibulí, můžeme přidat i nakrájený česnek. Vložíme rybí filé a přidáme zbytek Flory. Alobal dobře uzavřeme a dáme péci do vyhřáté trouby. Po upečení alobal otevřeme a k rybě přiložíme ledový salát. Na talíř servírujeme i s alobalem a zdobíme plátkem citrónu.