Bio zeleninový bujón Wurzl
Bio zeleninový bujón Wurzl
Ještě pořád používáte při přípravě pokrmů klasický masox, nebo dáváte přednost něčemu zdravějšímu?
Polévky, omáčky, zeleninové pokrmy -tak to jsou hlavní pokrmy, do kterých používáme klasickou kostku masoxu. Je jasné, že je to pohodlnější, než se připravovat a vařit s vývarem, ať už zeleninovým nebo masovým. Je to zkrátka ingredience, která je součástí našeho jídelníčku úplně automaticky a tak si mnohdy na zadní straně masoxu ani nepřečtěme drobným místem jeho složení. Pokud to uděláte, zjistíte, že výjimkou není glutaman sodný a různá éčka. A protože my v naší rubrice Vaříme zdravě často zmiňujeme náhražku masoxu -Bio zeleninový bujón Wurzl, řekneme si o něm něco více, abyste pak nemuseli složitě pátrat po tom, jakou že to surovinu používáme.
Bio zeleninový bujón Wurzl
BIO
Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Výrobek označený touto
značkou je vyprodukován přirozenými biologickými metodami. Při jeho
produkci se nepoužívají pesticidy a průmyslová hnojiva, proti škůdcům a
chorobám se nasazují pouze prostředky biologické ochrany. Použití: do
omáček, polévek, těstovinových či zeleninových jídel.
Složení: BIO zelenina (petržel, mrkev, pórek, pastinák, celer, cibule), kukuřičný škrob, slad, výtažky z droždí, slunečnicový olej, koření, mořská sůl, bylinky.
Balení: 250 g stojí přibližně 110 kč a je běžně k dostání v prodejnách zdravé výživy